Home > Werkgevers > Testen van kandidaten
Zwartewaterland Heeft Werk

Testen Kandidaten

Kandidaten laten testen

Kandidaat aangenomen die toch niet de juiste medewerker bleek te zijn? U wilt voortaan die situatie maximaal voorkomen? U wilt meer duidelijkheid of iemand past bij de functie en uw bedrijf? Laat de overgebleven kandidaten door ons online testen (bij u op de zaak) voor slechts € 285 ex. BTW per kandidaat. Er wordt getest op werk- en denknivo, karakter en interesses. De scores van de kandidaat worden gekoppeld aan uw eigen gewenste profiel dat bij de functie hoort. U ziet helder op 1 A4 waar de kandidaat een match is, en waar niet. Inclusief betrouwbaarheidsfactor, uitgebreide rapportage en een telefonische toelichting door ons.

Meer informatie? Bel onze assessment specialist Leo Eenkhoorn, 06-1274 3386.

Checken van kandidaten

U kunt als werkgever zelf prima de oud-werkgevers van de kandidaat bellen om een nadere toelichting. De meeste werkgevers gunnen zich echter niet de tijd om dat te doen, of geven prio aan de corebusiness. Wij doen het met plezier voor onze klanten. Maar vertellen u ook met plezier hoe u het zelf kunt doen, welke vragen handig zijn te stellen. Volgorde:

  1. Kandidaten die u voor het tweede gesprek uitnodigt doen voorafgaand aan dit gesprek de online test(en) bij u op de zaak. Daarin komen altijd aandachtspunten naar voren die voor de werkgever handig zijn bij beslissingsproces, en bij het coachen. 
  2. Antecedentenonderzoek. Wij bellen of gaan langs bij de ex-werkgevers. Checken of deze daar heeft gewerkt, in die functie, in die periode, met de taken, verantwoordelijkheden en behaalde resultaten. 
  3. Optie: wij laten controleren of de diploma's die zijn behaald volgens het CV, ook inderdaad zijn afgegeven aan de kandidaat. Investering slechts € 150 ex BTW.
  4. Optie: wij laten controleren of en hoe iemand bekend is in de 'incassowereld'. Welk risico heeft volgens de incassowereld de persoon, welk risico heeft diens adres etc. Voor slechts € 100 ex BTW per persoon weet u beter of u iemand kunt inzetten op een cruciale functie (metname geld- en/of goederenstromen).

Meer weten? Bel Leo Eenkhoorn op 06-1274 3386.

Onze klanten

ReFlex Personeel BV PersoneelSelectief BlueTrail Rousch Blue Trail ICT Career We Matter Automotive Vacaturebank Z-Staffing Office PStraining Maatwerk Werving & Selectie AgriMatch Europe Food & Agri Redvice AgriFoodMatch België / Belgique
Algemene Voorwaarden
Zwartewaterland Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.