Home > Voor kandidaten > Vacature service
Zwartewaterland Heeft Werk

Teaser 2

Baan Zoek Service voor (ander) werkzoekenden regio zwartewaterland

De baan zoekservice is bedoeld voor jou wanneer je een (andere) baan in of rond Zwartewaterland wilt. Je stelt het op prijs dat zo min mogelijk mensen weten dat je 'op zoek' bent. Je wilt dat daar discreet mee wordt omgegaan. Je privacy heb je lief.

Je weet dat inschrijven bij vacaturesites betekent dat je gemakkelijk kunt worden gevonden door organisaties die betalen voor een inlogcode. Daarmee hebben ze het recht te mogen zoeken in de 'digitale kaartenbak'. Dat de gegevens van ingeschreven kandidaten gemakkelijk kunnen worden gevonden, en de jouwe dus ook, heeft niet je voorkeur. Je werkgever hoeft niet te weten dat je om je heen aan het kijken bent. Persoonlijke aandacht van kundige gesprekspartners stel je op prijs. Dat discreet wordt omgesprongen met jouw beschikbaarheid in hun netwerk waardeer je ook.

Als dat allemaal klopt, dan  is onze zoekservice DE OPTIE voor je! Neem contact op met ons via secretariaat@zwartewaterlandheeftwerk.nl, wij bellen je terug op een moment dat dit jou uitkomt. Dat mag ook in de avonduren.

Wat betekent de baan zoekservice voor jou

  1. one stop shopping. Je hoeft nergens iets bij te houden, je krijgt geen telefoontjes overdag, je kunt je focussen op je werk;
  2. je investeert alleen tijd in gesprekken met gesprekspartners die een of meerdere opties voor jou hebben.

Onze klanten

Redvice BlueTrail Automotive Vacaturebank Maatwerk Werving & Selectie Blue Trail We Matter PersoneelSelectief Topcareerz AgriFoodMatch België / Belgique Rousch AgriMatch Europe NCP Groep ReFlex Personeel BV Food & Agri Sarister ICT Career Zeb
Algemene Voorwaarden
Zwartewaterland Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.