Home >

Medewerker Magazijn BBL

Locatie

Genemuiden

Publish date

13-02-2024

Naam organisatie

PersoneelSelectief

Wat ga je doen als magazijnwerker in een BBL traject?

Zoek je vakantiewerk en wil je na de vakantie een BBL opleiding volgen met logistiek als richting? dan is dit wellicht de uitdaging waar je past!

Als medewerker magazijn kom je te werken op de logistieke afdeling, bij een mooi en goedlopend bedrijf in Zwartewaterland. Een groothandel in tapijt, kunstgras, en aanverwante artikelen.

Jouw werkzaamheden in teamverband als magazijnmedewerker zijn het maken van presentatiestalen, het klaarmaken voor verzending van stalen. Orders picken en klaarmaken voor verzending en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Je kunt hier op korte termijn aan de slag tijdens de komende vakantieperiode! Na de bouwvak kun je, als je je als een vis in het water voelt, jouw opleiding logistiek in een BBL traject volgen bij dit bedrijf, waarbij je één dag per week naar school gaat om jouw theoretische kennis te verbreden. Binnen dit bedrijf krijg je de juiste begeleiding en werk je mee als volwaardig magazijnmedewerker!

Kortom een uitdagende en veelzijdige functie bij een snel groeiend bedrijf!

Jouw werkomgeving als BBL magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker kom jij te werken in een goed georganiseerd magazijn waar je alle voorkomende werkzaamheden gaat verrichten. Je werkt samen met collega's die jij gaat helpen om de klus te klaren. Je bent fulltime inzetbaar en tijdens jouw opleiding voor 4 dagen per week. Je werkt in een omgeving met ervaren medewerkers, met korte directe communicatie, die je ondersteunen in de werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel

Groothandel in textiel, nationaal en internationaal, producten zijn tapijten, kunstgrassen en aanverwante artikelen richting detailhandel, groothandel en particulieren.

Wat wordt er van je gevraagd als magazijnwerker BBL:

Je bent:

  • Een aanpakker en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • fulltime inzetbaar, tijdens opleiding 4 dagen per week
  • serieus bezig met jouw opleiding
  • woonachtig regio Zwartewaterland / Zwolle / Kampen

Je hebt:

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • een hands-on mentaliteit
  • eigen vervoer tot je beschikking om op je werk te komen

Wat wordt je aangeboden als magazijnmedewerker BBL:

Een leuke en afwisselende baan. vlotte en gezellige collega's, een uitstekend salaris, doorgroeimogelijkheden en goede begeleiding.

Belangstelling ? Reageer dan door op de button 'Solliciteren' te klikken.

Heb jij nog vragen over deze vacature? Bel of mail dan met: 0384529890 / leo@personeelselectief.nl

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Zwartewaterland Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.