Home > Payroll Zwartewaterland
Zwartewaterland Heeft Werk

Payroll Zwartewaterland

Exlusief voor bedrijven in Zwartewaterland geven wij u het beste advies inzake payroll!


Payrolling in de meest zuivere vorm is te omschrijven als: "het uitbesteden van administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap".

PersoneelSelectief heeft haar advisering inzake payroll de laatste jaren flink doorontwikkeld. De voordelen van payroll zijn voor ondernemers inmiddels duidelijk; flexibilisering van het werknemersbestand, duidelijk inzicht in kosten van gewerkte uren en opbrengst. Immers, alleen de gewerkte uren worden gefactureerd, hierin zitten alle kosten begrepen. Het tarief is vooraf bekend, dus inzichtelijk!

De payroll die PersoneelSelectief verzorgt is toe te passen in alle sectoren, CAO volgend. Een unicum in Nederland! PersoneelSelectief adviseert u hoe u uw personeel het beste kunt payrollen, waarbij de belangen van u als werkgever, maar ook de belangen van de werknemer optimaal worden behartigd.

PersoneelSelectief adviseert PayrollPlus
PersoneelSelectief is in januari 2009 begonnen met de Payroll Plus formule. In deze formule payrollen wij werknemers, waarbij wij de werknemers ook als zodanig beschouwen. PersoneelSelectief is bij deze bemiddeling onafhankelijk intermediair. Door onafhankelijk te zijn kunnen wij per bedrijf en per sector de juiste vorm van payrolling verzorgen, waarbij voor onze klant aan alle wettelijke voorwaarden wordt voldaan. In de markt wordt er vaak op onjuiste wijze gepayrolled, waarbij de kans bestaat dat de klant achteraf te maken krijgt met navorderingen van belastingdienst en bedrijfstakfondsen. Bij payrolling door PersoneelSelectief bent u van deze problemen gevrijwaard!

PayrollPlus werkt;

tegen scherp tarief, kosten gelijk of lager aan eigen personeel
persoonlijk contact met opdrachtgever naar behoefte
persoonlijk contact met de werknemer naar behoefte
met lokale partijen, altijd de payroller "bij u in de buurt"
CAO volgend, beter voor werknemers, flexibeler voor werkgevers!

Wilt u op korte termijn een persoonlijk advies? Een afspraak is zo gemaakt, meer uitleg en contactgegevens vindt u op: Payrolladvies

Onze klanten

AgriFoodMatch België / Belgique AanbestedingsAdviesgroep BV NCP Groep ReFlex Personeel BV AgriMatch Europe PersoneelSelectief Food & Agri Z-Staffing Office Automotive Vacaturebank PStraining Redvice BlueTrail Zeb We Matter Topcareerz Maatwerk Werving & Selectie Sarister
Algemene Voorwaarden
Zwartewaterland Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.